The 7th sense

MASSAGETHERAPIE & OPLEIDINGEN

MISSIE EN AANBOD

1. WIE ZIJN WIJ?

Als u op zoek bent naar een mentale verademing en een zorgeloos gevoel, dan heten wij u in onze massagepraktijk 'The 7th sense' meer dan welkom. Kaarsen, Oosterse klanken, een aangename warmte en een rijk aroma zorgen voor onthaasting en warme handen laten u tot rust komen en maken uw geest vrijer en kalm. U kunt eindelijk uw bezorgdheid loslaten...

Bij 'The 7th sense' bent u in goede en professionele handen van twee erkende therapeuten

Kurt (massagetherapeut/voormalig docent Schoonheidsschool/leraar) en Leslie (tweede graad reiki en medisch hoog geschoolde docent/leraar), en kiest u ervoor om een ander en gezonder mens te worden. Massage is en blijft een gevoelige kunst met alle respect voor elke persoon die gemasseerd wordt, want massage vraagt vertrouwen, schroom overwinnen, durven ontspannen en het loslaten van al uw stress en negatieve emotie.

Wij zouden dan ook graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden in een rustiek kader. Onze interesse gaat uit naar uw wensen en motivatie, maar evenzeer naar uw grenzen. Echte massage is een respectvolle wisselwerking tussen mensen. Wij streven samen met u naar wellness met hart en ziel!

2. BELANGRIJKE INFORMATIE:

* 'Massagetherapie' is NIET hetzelfde als 'kinesitherapie' d.w.z. dat wij u niet kunnen genezen of dat u met medische klachten niet bij ons terecht kunt. In alle nederigheid kunnen wij proberen om uw stress af te bouwen en u een goed gevoel te geven.

* Kleding: Voor een optimale oliemassage is direct huidcontact nodig. Het is aan te bevelen dat u zich zo veel mogelijk ontkleedt. Betekent dit dat u naakt moet zijn? Neen, want de gouden regel is echter dat je moet doen waar je je goed bij voelt. Het is namelijk uw uurtje om te genieten. Het is dus volledig uw keuze of u zich naakt laat masseren of u liever uw ondergoed (liefst geen extralange boxershort) aanhoudt. Dames die liever de BH aanhouden, kunnen dat ook. Bij de rugmassage zal hen gevraagd worden om de bandjes los te maken terwijl u ligt. Uw volledige lichaam wordt gedurende gans de massage zorgvuldig met handdoeken bedekt.

* De naam van de massagepraktijk zou kunnen verwijzen naar een onbewezen theorie waarbij we signalen uitzenden naar de buitenwereld, die tot op heden nog niet getraceerd kunnen worden. Het zou om een soort chemische reactie gaan. Wij kozen deze naam omdat het een ongekende wereld is tussen droom en werkelijkheid, waarin het leuk vertoeven is en hopelijk kan een massage u dichter bij deze zalige wereld brengen. Volgens onderzoekers zou het zevende zintuig een vorm van helderziendheid zijn of een lokmiddel om te paren, maar daar nemen we graag afstand van.

* Erotische massages behoren NIET tot ons gamma.

3. KIES UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN:

  • Relaxatietherapie (volledige of gedeeltelijke lichaamsmassage)
  • Simultane massage (per twee gelijktijdig een relaxmassage ontvangen)
  • Vlindermassage (strelende repetitieve lichaamsmassage)
  • Reikibehandeling (energetische -aangeklede- behandeling)
  • Oorkaarstherapie (rustgevende therapie voor het hoofd)
  • Sattvische massage (intuïtieve, zachte en persoonlijke massage)
  • Indische of Indo-Europese massage (zachte zuiverende massage)

  • ACTIE: Schenk een VERWENBON aan uw meest geliefden!​
  • Verjaardagsmassage: Stuur ons een e-mail en dan krijgt u jaarlijks een verjaardagsmail waarmee u 20 procent korting krijgt.

0